Vremenska napoved

Petek, 6.12.2019 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

V soboto bo na jugozahodu oblačno, drugod deloma jasno in ponekod megleno.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči bo v jugozahodni Sloveniji oblačno, drugod bo delno jasno, ponekod po nižinah se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 4, na Primorskem do 7 °C.

V soboto bo na Primorskem in Notranjskem zmerno do pretežno oblačno. Drugod po Sloveniji bo deloma jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megleno. Najvišje dnevne temperature bodo v severnih krajih okoli 5, drugod od 7 do 12 °C.

OBETI

V nedeljo bo sprva dokaj jasno z meglo in nizko oblačnostjo po nižinah. Popoldne bo oblačnost od zahoda postopno naraščala, pihal bo jugozahodni veter.

V ponedeljek bo oblačno, občasno bo deževalo, meja sneženja se bo popoldne in zvečer spuščala. V torek se bo zjasnilo, ponekod bo pihal severni veter.

VREMENSKA SLIKA

Nad južno Evropo je območje visokega zračnega tlaka, nad osrednjim Sredozemljem pa je plitvo ciklonsko območje. Od jugozahoda priteka k nam v višinah razmeroma topel zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Ponoči bo ob severnem Jadranu in v krajih južno od nas bo pretežno oblačno, v Kvarnerju ter v Gorskem Kotarju bo lahko rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno, ponekod po nižinah tudi megleno.

V soboto bo ob severnem Jadranu in v krajih južno od nas pretežno oblačno. Drugod bo delno jasno, ponekod po nižinah tudi megleno.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2019-12-06 17:32
Meni >Info >Vreme
Domov Meni Moj Telemach Iskanje
Splošni pogoji